Om oss

Melodiminner for voksne 

er en direkte videreføring av Melodiminneklubben AS, som så dagens lys i 1994. Utgivelsen av musikkserien Lirekassetten på vårt eget plateselskap Nidelven Grammofon AS var hovedaktiviteten, og samarbeidet med NRK P1 og programmet Lirekassen med Lodin Aukland ga oss troen på å produsere serier med originalmusikk for den eldste delen av befolkningen.
 
Kassetter ble erstattet av CD-plater, og etterhvert ble tilbudet vårt - i tillegg til LirekasCD´n - utvidet med tre nye originalserier: Alle Tiders Blinkskudd, Frem Fra Glemselen og SlagerParaden. Hundretusener av godt voksne landet rundt har hatt stor glede av gjenhøret med de aller beste norske, skandinaviske og internasjonale originalslagerne fra de største artistene.
 
Kundene våre mener at musikkopplevelsene er Magi for Minnene!
 
I dag er Melodiminner for voksne et varemerke under Nidelven Grammofon AS, med splitter ny nettbutikk, der en finner alle produkter, repertoarer, priser og handelsvilkår. Der ligger også fyldige musikkdemo´er for de enkelte seriene samt 30 sekunders lyttespor for mange av sangene. 
 
Musikkseriene kan kjøpes som enkeltplater, abonnement eller som helserier med betydelig prisavslag. Vi har tro på de fysiske platenes fleksibilitet, uavhengig som de er av vekslende nettilgang - lett å bruke hjemme, i bilen, båten eller på hytta. Dessuten er seriene glimrende gaveartikler med lang levetid og høy gledefaktor for de som har levd en stund.
 
På Facebook kan du følge oss og vårt arbeid med å holde melodiminnene levende. Derfra er du bare et klikk unna alle de umistelige slagerne - Melodiminner for voksne!